Star Citizen, viata reala din spatiu

star-citizenCu prima sa componenta deja lansata, Star Citizen este gata de joaca. Aveti acum posibilitatea sa va plimbati prin hangarul personal si sa va laudati cu nava din dotare. La un pret ceva mai mare, o sa puteti sa faceti lucrurile astea, chiar si sa iesiti afara cu aceasta. In noua editie a jocului, veti putea sa va bucurati de diferite locuri sociale aflate pe planete si, cu putin noroc, in editia de dupa poate se va facilita si accesul la luptele spatiale.

Fiind un joc ce are la baza spatiul, ideea de a nu trebui sa se traseze vreun teren ne duce cu gandul la faptul ca nici nu trebuie redate foarte multe elemente pe ecran, in paralel. Foarte multe detalii veti vedea in realizarea navelor si personajelor, ceea ce inseamna ca cerintele privind sistemul vor fi pe masura. La urma urmei, este un simulator spatial, si asta inseamna ca trebuie sa para cat mai real modul in care se poarta navele in timpul zborurilor. Avand in vedere ca miscarea se realizeaza pe baza legilor, simple de altfel, este clar ca nu aveti cum sa mergeti spre o directie decat daca exista vreo sursa de propulsie care sa va impinga in acea directie.

Toate motoarele de pe nava vor functiona, atat cele principale, cat si cele auxiliare si de manevrare. Este nevoie de o acuratete mare, intrucat navele vor fi intr-o continua miscare. In ceea ce priveste vederea pe care o are personajul vostru, in acest joc veti avea posibilitatea de a schimba camera incat sa puteti vedea tot ce trebuie, dintr-o carlinga cu foarte multe detalii. Puteti face plimbari pe nava, mai ales ca aceasta este conceputa ca o realitate de zi cu zi, foarte utila si practica, dar unde e bine sa detii si un pistol cu laser, pentru orice eventualitate. Va fi o experienta interesanta si amuzanta, in acelasi timp, pentru toti cei ce isi doresc o lupta dura, fara dorinta acerba de a acumula neaparat puncte.

Joaca acum urmatoarele jocuri

Fast knife
Fast knife
Fruit Swordman Typing
Fruit Swordman Typing
Samurai fruit
Samurai fruit