Fruit Ninja, unul dintre cele mai virale jocuri

Fruit Ninja este un joc video creat de Halfbrick Studios in Australia. Acesta a avut un succes deosebit, devenind viral in intreaga lume, datorita abilitatii de a captiva jucatorul. Jocul are milioane de fani la nivel mondial si poate fi accesat de pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android, din magazinul Google Play, dispozitivele care poarta sistemul de operare iOS din App Store, dispozitivele smart construite pe platforma Windows Phone din Windows Phone Store, dar si de pe dispozitivele care poarta sistemul de operare Bada sau Symbian. Jocul din categoria Arcade a fost lansat in anul 2010 si poate fi jucat atat de un singur jucator cat si de mai multi jucatori deodata, pe dispozitive precum iPad sau Kinect pentru Xbox 360. In timpul jocului, scopul principal va fi taierea fructelor in felii, dupa ce acestea au fost aruncate in aer, acest lucru putandu-se realiza prin atingerea ecranului tactil cu degetul.

Atunci cand jucatorul feliaza mai multe fructe in acelasi timp, utilizand miscari ale mai multor degete cu ajutorul touchscreen-ului, acesta primeste extra puncte. Misiunea jucatorilor este de a taia toate fructele aparute pe ecran. In cazul in care sunt ratate trei fructe jocul se termina. Ocazional, sunt aruncate bombe printre fructe, iar jucatorul va trebui sa le evite. Atunci cand nu reuseste sa le evite si feliaza o bomba, imediat este game over.

fruit ninja viral

In momentul cand jucatorii vor sa se joace o perioada in liniste fara sa fie deranjati de aparitia acestor bombe, acestia pot selecta modul Zen care le permite sa se joace un minut si 30 de secunde, timp in care au misiunea de a felia numai fructe. Atunci cand Fruit Ninja a implinit doi ani de la existenta, mai exact in anul 2012, Halfbrick a lansat un update care contine o noua proprietate si anume Gutsu’s Cart, care contine doua personaje noi, auxiliare. Acest joc este foarte competitiv si poate mentine jucatorii concentrati ore intregi.

Joaca acum urmatoarele jocuri

Fruit ninja
Fruit ninja
Fast knife
Fast knife
Popcorn Ninja
Popcorn Ninja