Ben 10 Ultimate Alien Collection

ben-10-ultimate-alienBen 10 Ultimate Alien Collection este un joc de tip 2d in care jucatorul are parte de testarea tuturor eroilor pe care ii detine Ben in Omnitrix. Jucatorul nu se mai poate transforma in ceea ce vrea el. De la bun inceput personajul isi alege un erou cu care sa joace. Pe tot parcursul jocului gamerul ca intotdeauna trebuie sa parcurga anumiti pasi pentru a putea juca si cu ceilalti eroi. Fiecare erou este denumit dupa propriile lui abilitati de a face fata combat fightul-ui pe parcursul jocului. Eroii cat si abilitatile lor sunt pusi intr-o pozitie foarte buna din punct de vedere al gaming-ului pentru a satisface dorinta jucatorului de a termina jocul cat si placerea de a-si canaliza timpul in acest joc.

Toti eroii ben 10 din colectia suprema fiind definiti dupa propriile lor abilitati, unii dintre ei pot avea puterea de a arunca cu flacari, altii sunt foarte puternici sau rapizi. Eroii sau extraterestrii pe care ii detine Ben in Omnitrix au fel de fel de forme cat si mari, cat si mici, cat si puternici, cat si rapizi si se ridica la inaltimea numelor lor. Majoritatea misiunilor unui erou sunt manipularea abilitatilor in favoarea lui pentru a mentine un scor ridicat si de a reusi sa intre intr-o poarta care duce eroul in urmatorul nivel. Pentru a putea un erou sa deschida aceasta poarta are ori de adunat anumite cristale, ori trebuie sa omoare anumiti monstri pe care trebuie sa ii bata cu abilitatea fiecaruia. De exemplu Swampfire isi foloseste focul pentru a putea sa ajunga la aceasta poarta si sa o poata deschide, pana la a atinge acest target trebuie sa-si foloseasca focul pentru a-si nimici adversarii pe parcursul nivelului respectiv.

Humongosaur isi foloseste forta pentru a elimina inamicii, abilitatea lui speciala fiind lovirea cu pumnii in pamant pentru a produce o catastrofa in jurul lui, nu este agil dar este foarte puternic si reuseste sa-si indeplineasca cerintele pe parcursul nivelului si ajunge foarte usor la poarta care te duce in urmatorul nivel. Spidermonkey este foarte bine optimizat ca erou pentru ca are posibilitatea de a se catara pe pereti cat si de a putea sari mai mult fata de ceilalti eroi, abilitatea lui speciala fiind posiblitatea de a trage cu panza de paianjen din coada. Majoritatea eroilor sunt bine conturati cand vine vorba despre abilitatile lor. Jocul este foarte captivant din acest punct de vedere.

Joaca acum urmatoarele jocuri

Fruit Ninja Kitchen
Fruit Ninja Kitchen
Fruit Swordman Typing
Fruit Swordman Typing
Ninja panties
Ninja panties